Zahájili jsme posezónní výprodej. Využijte slevu 10% na veškeré zboží

SKI centrum Brno

Raději si vše zkoušíte “na vlastní kůži”? Poté neváhejte navštívit naši kamennou prodejnu lyžařského a snowboardového vybavení, kde najdete jak fungl nové, tak secondhandové potřeby pro maximální zážitek z vaší zimní sezony. A pokud se na svah dostanete opravdu jen párkrát za zimu, rádi vám poradíme s výběrem v rámci naší půjčovny, která je bohatě vybavena pro všechny milovníky zimních sportů a v případě zájmu zajistíme také doručení vybraného setu přímo před vaše dveře!

V prodejně se nachází rovněž veškeré zázemí SKI centra Brno, kde se již od roku 1992 věnujeme prvotřídnímu servisu lyží a snowboardů. Můžete si proto být jisti, že vaše prkénka svěřujete do správných rukou. Kompletní servis začíná na 640 Kč, ale rádi vám třeba jen opravíme skluznici po nepovedeném dojezdu k autu přes štěrk na parkovišti nebo zbrousíme hrany pro pořádné zakousnutí se i do té nejledovatější sjezdovky. Připravíme vás na pořádné sklouznutí ve stopě - běžkaři vítáni.

Teď to nejdůležitější - co zadat do navigace?

  • Jana Babáka 2733/11 
  • Brno – Královo Pole, 61200

 

Při cestě šalinou pak nezapomeňte vystoupit na zastávce Tererova. Budova “Babák office” s naší prodejnou a servisem v přízemí se nachází pár kroků od zastávky.

Jsme tu pro vás od pondělí do pátku 9:00 - 19:00 a v sobotu vás přivítáme mezi 9:00 a 13:00.